Wedstrijd GR Danny op zondag 17 september 2023 om 09:15

Verslag wedstrijd

Beresterke tweede helft zorgt voor ruime zege...

Voor onze tweede thuiswedstrijd mochten we Emelgem Kachtem ontvangen met enkele ex-spelers van KSV Rumbeke.

Ze kwamen zeker niet om zich in te graven en kozen van meet af resoluut voor de aanval. Dat resulteerde al in een eerste redding van onze doelman Jari na amper 5'. En toch konden wij op voorsprong klimmen dankzij een geniale ingeving van Tom die daarmee Alex kon bedienen en Alex zette de 1-0 op het bord. Toch konden we niet lang profiteren van onze voorsprong want Emelgem kon door de buitenspelval glippen en zo waren de bordjes al weer snel in evenwicht. Maar al snel konden we de 2-1 netten, na een heerlijke bal van Jasper kon Tom alleen op de bezoekende doelman afstormen en met een beetje koelbloedigheid plaatste Tom een mooie lob om ons opnieuw op voorsprong te zetten. We begonnen ook meer en meer de bal op eisen en naarmate de wedstrijd vorderde kregen we de controle volledig in handen. We kregen ook geen noemenswaardige problemen meer voor de rust en met deze krappe voorsprong trokken we richting kleedkamer.

Seppe zet de kers op de taart.

Na de rust kregen we een ontketend KSV Rumbeke te zien en met sprankelend voetbal namen we al snel de bovenhand van onze moedige bezoekers, eerst was het bijna raak na een schot van Lars maar die vloog rakelings naast. Aanvalsgolf na aanvalsgolf kwam er nu aan en met een prima getrapte vrije trap kon Dieter de 3-1 placeren. Meteen daarna werd een voorzet van Jelle in hun eigen doel gewerkt en op een tegenaanval kort daarop viel de 4-2. En om het dol openingskwartier van de tweede helft af te sluiten plaatste Seppe nog een kanjer op doel en toen de bezoekende doelman de bal niet kon klemmen was Tom daar om de volgende treffer voor zijn rekening te nemen. We konden dan nog enkele bijna doelpunten noteren, een vrije trap van Sander werd gered, dan volgde een prima actie van Lars maar diens voorzet werd door Tom op de paal geplaatst en aan de overzijde moest doelman Jari nog eens redding brengen met de voet. En met nog 5' te gaan kwam er een heerlijke actie want na een vrije trap van Lars kon Seppe de bal prima voorschotelen aan Alex die de 6-2 voor zijn rekening nam. En om de kers op de taart te zetten kon Seppe de eindstand op het bord plaatsen.

We kregen vandaag een moedige tegenstander voor de voeten maar we speelden een heel degelijke partij en wonnen dan ook dik verdiend!! Een dikke proficiat aan de ploeg met deze prima prestatie!!!!!!! Op naar de volgende!!!!!

Doelpunten:

13'   (1-0)   Alex Ghergu,

17'   (1-1),

23'   (2-1)  Tom Anseele,

51'   (3-1)  Dieter Vanslambrouck,

52'   (4-1)  (owngoal),

54'   (4-2),

60'   (5-2)  Tom Anseele,

85'   (6-2)  Alex Ghergu,

87'   (7-2)  Seppe Uyttendaele.